Ser na cały tydzień – Abondance

 

 

abondance

 

Abondance(AOC) z francuskiego regionu Górna Sabaudia
Półtwardy, jasnożółty ser z krowiego mleka o specyficznym złożonym smaku
owocowo-orzechowym z długo pozostającym w ustach posmakiem.
Leżakowany minimum trzy miesiące.
Doskonale się topi – idealny na „wykwintnę” zapiekanki.
(+ wino z Sabaudii)
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s