Czas na lody

Najkrótsza kulinarna recenzja świata:

– ŁoooooooooŁ !

hagen2

Czekoladowe lody Häagen-Dazs posypane płatkami morskiej soli Maldon.

…(echo mlaskania w oddali)…

Mlaskanie słychć również przy jedzeniu polityczno-satyrycznych lodów  – codziennie wieczorem(to dla tych osób od grycanów i piwa z ostrołęki)

 

stephencolbert

Reklamy

11 thoughts on “Czas na lody

  1. kurcze, ostatnio kupilimy, wanilie i truskawke i wcale mie nie powalily. serio. czekolade to uwielbiam grycana i nic na to ne poradze, te kawalki czekolady mnie zachwycaja 🙂

  2. brrrrr
    dlatego wole zostac wyjatkowo w tej kwestii przy produkcie krajowym.

    ostatnio na przyslowiowej tapecie mamy z mezczyzna lody doda 😉

  3. Kurierem z pudliszek, nie z zagranicy – wszystko nawet proszek persil to produkt krajowy. Wszystko smakuje inaczej, wszystko ma tańsze składniki, wszystko jest robione pod lokalne podniebienie.
    Nawet ogórki kiszone w Big Macu smakują inaczej – mało nie padłem.
    (nawet starbucks jest nie starbucksa – to co mówić o naprawdę dobrych rzeczach).

  4. dramatyczna sytuacja wschodnioeuropejskiego podniebienia stop nie-wiary-godna wiadomość z ostatniej chwili, że język nie sięga stop proszę napisać o tym artykuł stop rozpłakane rzesze podniebień, które z tego żalu nie dbają o siebie odbiór

    • Eeee.. mamusia mojego kolegi jest chemikiem w raboratorium w kraju i se czasem dla zabawy analizują różne rzeczy,a to proszek porownawczo, a to serek almette, a to keczup Twój ulubiony. Za każdym razem krajowe im wychodzi zrobione z gorszych kumponentów.
      Ja biorę na język(szczególnie proszek do prania).

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s