Kanapka czyli wyciągana świnka

pulledpork101

Długo gotowana świnka w niskiej temperaturze i wędzona;  z dodatkiem sosu BBQ.  Podawana jako hamburger w takowej bułce z cebulą, ostrą papryką, parmezanowymi frytkami i coleslaw. Barowe  jedzenie  zawsze faworytem.

Reklamy

6 thoughts on “Kanapka czyli wyciągana świnka

  1. Jeść inteligentną świnkę w barze?
    Świnki to mają życiowego pecha, że są smaczne.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s