Krótkie przepisy Ciotki Gabrysi – zupełnie inny ketchup

00aapalec_right Upiecz papryki(słodkie czerwone lub piquillos) i obierz je ze skórki. Zgnieć na puree razem z odrobiną soku powstałego w czasie pieczenia, soli i oliwy z oliwek. Serwuj z na grzance, z wędliną, a nawet kawałkiem sera.

Advertisements

4 thoughts on “Krótkie przepisy Ciotki Gabrysi – zupełnie inny ketchup

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s