Krótkie przepisy Ciotki Gabrysi – przepis na kozi ser

00aapalec_right Nie jak zrobić ale jak zjeść. Pokroić miękki kozi ser na plastry(może się ciapciać), posmarować/skropić oliwą z oliwek. Posolić(gruba sól) i popieprzyć(grubo mielony czarny pieprz). Posypać ziołami – lato, to i ziół pełno. Posypać grubo zmieloną bułką tartą. Piec w temperaturze 180C/350F, tak by nie spalić – z 10 minut. Podawać na gorąco. Popijać zimnym białym winem.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s