Krótkie przepisy Ciotki Gabrysi – pieczona fasolka szparagowa

Jesienna fasolka szparagowa wydaje się grubsza i twardsza od wiosennej. Czasem jest nawet importowana. Wrzućmy ją do dobrze nagrzanego piekarnika na 20 minut w spryskanym oliwą żaroodpornym naczyniu(końce obcięte). Posypmy odrobiną kminu rzymskiego(cuminu), odrobiną płatków suszonej papryki chili, spraskowanego czosnku. Voila – zestaw surówek gotowy.

Advertisements

2 thoughts on “Krótkie przepisy Ciotki Gabrysi – pieczona fasolka szparagowa

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s