Krótkie przepisy Ciotki Gabrysi – kanapka na szybko

Bliźniacze dwie kromki miękkiego chleba smarujemy majonezem, kładziemy na pierwszą kromkę – sałatę, dwa grube plastry miękkiego żółtego sera, pokrojoną w małą kostkę połówkę pomidora pomieszaną z pokrojoną w kostkę połówką awokado, posypujemy szczyptą oregano i skrapiamy paroma kroplami limonki lub cytryny. Przykrywamy drugą kromką, odcinamy skórkę i kroimy na połowę. Jemy z ulubionymi czipsami na drugie śniadanie.

Odwiedźcie Dębicę

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s