Krótkie przepisy Ciotki Gabrysi – sałatka albo puree

Korzeń selera, jabłko Granny Smith, ugotowany na bardzo miękko ryż o wysokiej zawartości skrobii. Przejechane ręcznym mikserem lub blenderem  – puree do lekkich mięs(odrobina wody pomaga). Pokrojone w zapałkę – sałatka do ryby(skrop paroma kroplami soku z cytryny).

Odwiedźcie Dębicę

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s