Zwycięzca Bocuse d’Or 2011

Restauracja z Kopenhagi „Geranium” tegoroczny zwycięzca wielkiego turnieju kulinarnego w Lionie.

Zwycięski talerz rybny/foto Gastros On Tour

Zwycięski talerz rybny (detal) /foto Gastros On Tour

 

(odwiedźcie Dębicę)

4 thoughts on “Zwycięzca Bocuse d’Or 2011

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s